DOCHTERENS TENT FEEST

Programma

Vrijdag 30 juni 2023

19.30 uur

Terrein Open

20.00 uur

Start Tentquiz

22.30 uur

Einde tentquiz

Aanvullend feest met DJ Dorrit!

Zaterdag 1 juli 2023

15.30 uur

Terrein open

16.00 uur

1e schot Vogelschieten + live muziek van Nodox

18.00 uur

Huldiging Schutterskoning(in)

18.15 uur

Finale-opdracht Tentquiz + live muziek van Nodox

20.30 uur

Uitslag Tentquiz

21.30 - 01.00 uur

Live-muziek met afwisselend Partyrockers & Kiekdoares!

Tentquiz

Ga jij met je team de strijd aan om de meeste punten binnen te halen tijdens deze eerste dag van het Dochterens Tentfeest? Doe dan mee met de Tentquiz!

Onder begeleiding van een professionele quizmaster, zal de quiz zowel vragen over de buurt als algemene vragen bevatten. De vragen worden ondersteund door grappige en indrukwekkende fragmenten en beelden. Ieder teamlid beantwoordt de vragen via zijn eigen mobiele telefoon. Zorg dus dat deze is opgeladen! De gemiddelde score van elk teamlid zorgt voor de totale score van het team. Dus ook al heeft jouw team 4, 14 of 24 leden, dat maakt niet uit; de gemiddelde score telt!

We spelen 2 quizrondes en de winnaar van elke ronde speelt nog een bonusronde om extra punten bij elkaar te sprokkelen! Het finalespel van de Tentquiz zal gespeeld worden op zaterdagmiddag 1 juli rond 18.15 uur op het feestterrein, dus zorg ervoor dat jouw teamleden dan ook aanwezig kunnen zijn!

Ben jij erbij? Meld jouw vrienden-, buren-, sport of familieteam nu aan!

Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 23 juni via onderstaande link.

Denk ook alvast na over een leuke en ludieke teamnaam, want het team met de meest originele teamnaam heeft de 1e punten al binnen!

Het inschrijfgeld voor de tentquiz bedraagt € 25,- per team, een schaal bitterballen is hierbij inbegrepen. Na aanmelding ontvangt de teamcaptain een betaalverzoek; zodra deze is voldaan, is de inschrijving compleet! Daarna ontvangt de teamcaptain een email met de definitieve inschrijving en extra informatie.

Zien we jullie op vrijdag 30 juni vanaf 19.30 uur op het feestterrein bij ‘De Schole’ in Klein Dochteren?

Vogelschieten

Op zaterdag 1 juli gaan we weer vogelschieten op het Dochterens Tentfeest! Wie wordt dit jaar de Schutterskoning(in) van Klein Dochteren?

Het 1e schot zal gelost worden rond 16.00 uur in de middag! Je kunt je nu al inschrijven voor het vogelschieten via onderstaande link. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00 of 2,5 consumptiemunt. Dit bedrag kan alvast betaald worden via een betaalverzoek (te ontvangen na inschrijving), of mag ook op de dag zelf voldaan worden bij de organisatie.

Wil je zeker zijn van deelname? Geef je nu alvast op voor het vogelschieten!